WEDSTRIJD ZVK Hildas Beringen - ZVK Wezel  4 - 6  (2-2)

DATUM 10-03-2006  21:10

DOELPUNTEN 1-0 Bekdemir V, 2-0 Bekdemir V, 2-1 Naalden, 2-2 Frédérick, 2-3 Naalden, 3-3 Bekdemir V, 3-4 Vanderperre, 4-4 Bekdemir M, 4-5 Vanderperre, 4-6 Duric A

VERSLAG Wezel probeerde vanaf de eerste minuten de wedstrijd naar zich toe te trekken maar stuitte op een sterk Beringen dat probeerde via de counter er uit te komen. In de 6de minuut van de wedstrijd scoorde Vedat Bekdemir de 1-0 voor Beringen. Een dikke minuut later kon dezelfde Bekdemir de 2-0 op het bord zetten.Wezel zette een tandje bij en trachtte zich op die manier weer in de wedstrijd te knokken. In de 12de minuut trapte Naalden de bal staalhard tegen de netten, 2-1. Wezel had nu even het betere van het spel en in de 14de minuut liet Frédérick de bal subtiel afwijken en zo bracht hij de bordjes weer in evenwicht, 2-2. Zo bleef het ook tot de rust.

Na de pauze was het Wezel dat op voorsprong kon komen dankzij Naalden. Uitlopen was er was er niet bij want in de 24ste minuut was het opnieuw Bekdemir die er 3-3 van maakte. Wezel maakte 7 minuten voor tijd de 4-3, het was Vanderperre die scoorde. Beringen zette nu alles op alles en dit resulteerde vrij snel in de 4-4, het was Mehmet Bekdemir die scoorde. Wezel, dat ook nog eens op 5 fouten stond kreeg het nu wel zeer moeilijk. Op dat moment waren er nog 5 minuten te spelen, Wezel speelde bal redelijk goed rond en 4 minuten voor tijd scoorde Vanderperre de 4-5. Beringen verhoogde de druk opnieuw maar het was Almir Duric die de verlossende 4-6 drie minuten voor tijd binnenschoot. Eén minuut voor tijd kreeg Wezel nog een tien meter maar Tarzan trapte de bal naast. De laatste minuut kon Wezel vlot stand houden en op die manier een meer dan verdiende overwinning binnenhalen.

Kern ZVK Wezel: Lemmens, De Vocht, Vanderperre, Kodalci, Amraoui, Naalden, Smaal, Duric, Frédérick, Duric, Mallants, Van Elven

Kern Hildas Beringen: Cenik, Bagci, Zevne, Yazgan, Bekdemir, Duzgun, Duzgun, Bekdemir

Scheidsrechters: Belghitti H Tahar, Hermans